(1222)Photo-Neil-Nisbet-Article19cdo-(002)web

Oslofjorden danser 2024 – urpremiere 

Forestillingene spilles lørdag 10. august, kl. 15, 16.30 og 18.00.
Færderbiennalen og Panta Rei Danseteater har gleden av å ønske velkommen til vandreforestillingen Oslofjorden danser – 10. august 2024 på Moutmarka, Tjøme.
Opplev en av perlene i Færders nasjonalpark på en ny måte i denne stemningsfulle vandreforestillingen. Publikum guides stødig gjennom løypa. På veien er det duket for mange øyeblikk av dansekunst i møte med storslått natur. 
Oppmøte: Reisen starter på parkeringen ved Grepan (Tjøme) og ender ved den spektakulære utsikten på Skåetangen. Vandringen foregår i kupert terreng og varer i ca 75 minutter.
 
 
 
 
 
 
Oslofjorden danser – er en serie vandreforestillinger initiert av Panta Rei Danseteater langs og i nærheten av Oslofjorden der publikum får oppleve samtidsdans i nye omgivelser. Målet er å iscenesette Oslofjorden og samtidig rette fokus mot et rikt mangfold av uttrykk, byrom og naturopplevelser. Vi gleder oss til å ønske tidligere og nye publikummere velkommen til denne unike reisen og til å presentere urpremieren på Oslofjorden Danser 2024 under Færderbiennalen.
Forestillingene spilles lørdag 10. august, kl. 15, 16.30 og 18.00.