AMCB-Hakanai-©RomainEtienne0-5123-EMBLEME-PROJETweb

Adrien M & Claire B (FR)
HAKANAÏ

Bruddet på Brøtsø
4. og 5 august, midnatt
Dørene åpner 22:00
Varighet: 40 minutter
Passer fra 10 år

 

Her kan du kjøpe billetter:
 
En forestilling for en danser, i en kube av levende bilder. En koreografi som tegner drømmenes unnvikelse og tingenes forgjengelighet.

– På japansk definerer HAKANAÏ det skjøre, forbigående, mellom drøm og virkelighet. Et veldig gammelt ord, knyttet til mennesket, men også naturen. Det er skrevet ved å kombinere to elementer, menneske og drøm.  Den symbolske collagen er utgangspunktet for dette verket for en danser som møter animerte bilder, og skaper et rom mellom virkelighet og fantasi »
Claire Bardainne og Adrien Mondot
 
Live animasjonen påvirkes av danserens bevegelser. Publikum sitter rundt kuben, og vil på slutten av forestillingen ha mulighet til å gå selv inn i kuben.
 
AdrienM & ClaireB ble grunnlagt av franske Adrien Mondot og Claire Bardainne i 2011. De jobber i skjæringspunktet mellom scenekunst og visuell kunst og utforsker bevegelse og det levende gjennom lyskunstinstallasjoner og det grafiske. De har høstet internasjonal anerkjennelse med sine forestillinger og installasjoner. Det er første gang til viser sitt arbeid i Norge.
 
Det er en stor glede å ønske HAKANAÏ velkommen til Brøtsøbruddet og Færderbiennalen! 
 
HAKANAÏ støttes av Fransk Institutt og Norsk Kulturråd.
 
PRAKTISK INFORMASJON:
Forestillingen passer fra 10 år.
HAKANAÏ spilles utendørs, ta med varme klær.
 
VEIBESKRIVELSE TIL BRUDDET:
Bil: Kjør til øya Brøtsø fra Tønsberg, så over en bro fra Tjøme til Brøtsø. Avkjørsel er ved Brøtsøveien 92. 3145 Tjøme. På Brøtsø fortsetter du på hovedveien (Hvasser) og ser skilting til Bruddet. Det er opp mot 100 parkeringsplasser inne på området.
Buss: Lokalbussen VKT. 02 fra Tønsberg mot Tjøme/Hvasser. Nærmeste stopp er Landgraff. 5min gange til Bruddet
 
 
 
 
 
Billettpris: 300 NOK full pris
Student/under 25: 245  NOK

 

AMCB-Hakanai-©RomainEtienne0-5123-EMBLEME-PROJETweb